16:55   CHP’NIN DIYANET IPTALI MECLISI GERDI   16:54   ÇEVRE MÜHENDISLERI VALIYE GITTI   16:50   TUNCER HALKLA BIR ARAYA GELIYOR   16:50   SEKTÖR YOĞUN TALEP ALıYOR   16:49   ORTAOKUL ÖĞRENCILERI IÇIN ILK KEZ ‘ZANAAT OKULU’ AÇıLACAK   16:47   JANDARMADAN GÖÇMEN KAÇAKÇıLARıNA OPERASYON   16:47   MERSINLI RABIA BALKAN 2.’SI OLDU   16:46   EMNIYET MÜDÜRÜNDEN MILLI EĞITIME ZIYARET   15:18   BAŞKAN YıLDıZ SPOR VE MESIRE ALANLARıNı INCELEDI   13:11   YÜZLERCE POŞET ÇÖP VE ATıK TOPLANıP SAHILDEN UZAKLAŞTıRıLDı   13:09   ÇUKUROVA MERSIN EUROLEAGUE’DE   10:54   VALI PEHLIVAN’DAN KÖYLERE ÇıKARMA   10:44   TARSUS BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ YAZ KURSLARı BAŞLADı    09:08   13 ILDE DÜZENLENEN ‘SIBERGÖZ-50’ OPERASYONU YAPıLDı   16:58   KARACAILYAS’TAN SANAYIYE ‘ZEHIR’ TEPKISI!   16:57   MERSIN’DE DIYANET’E ORMANLıK ALANDA YER TAHSISI   16:56   MERSIN’E SÖZ VERILEN YATıRıMLAR NEDEN BITMIYOR?   16:56   TOKİ IŞÇILERI KAZANDı   16:55   MERSIN’DE 50 BIN IŞSIZE GEREKIRSE TEK TEK EĞITIM VERILECEK!   16:49   ‘HUZUR VE GÜVENI BOZMAYA MÜSAADE ETMEYECEĞIZ’  
 
   
 
“Herkesin sosyalleştiği alanlar oluşturacağız”

Mülkiyeti Toroslar Belediyesine ait atıl haldeki sosyal tesisler, vatandaşların daha kaliteli, daha verimli ve ulaşılabilir bir şekilde yararlanabilmesi için yeniden düzenleniyor. Toroslar Belediyesinin sosyal tesisleri yeni dönemde, halkın hizmetinde olacak.

 

Tarih : 5 Temmuz 2024 Cuma 15:56

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan 3 Ocak Parkı içerisindeki tesis binası ile Yusuf Kılıç Mahallesi’ndeki Ayışığı Konferans ve Düğün Salonu’nda ve çevresinde incelemelerde bulundu.

Başkan Yıldız, Toroslar Ayışığı Aile Sağlığı Merkezi'ni de ziyaret ederek, merkezin fiziki yapısını inceledi ve teknik ekibine talimatlar verdi.

 

“HERKESİN SOSYALLEŞTİĞİ ALANLAR OLUŞTURACAĞIZ”

Bu alanların bakım ve onarım çalışmalarına kısa bir süre içerisinde başlayarak, yeni modern ve etkin haliyle vatandaşların hizmetine sunacaklarını kaydeden Başkan Yıldız, “Çağdaşkent Mahallemizde bulunan 3 Ocak Parkı içerisindeki tesis ve yeşil alan, halkımızın gelip sosyalleştiği alanlardan biriydi. Yeşil vadi olarak da bilinen bu yer, uzun zamandır terk edilmiş olmasından kaynaklı perme perişan durumda. Çok kısa bir zaman içerisinde yeşil vadiyi yeniden düzenleyip halkımızın hizmetine açacağız. Bu güzellikler, Toroslarımızın her bir metrekaresinde var. Ama ne yazık ki bugüne kadar ihmal edilmiş, yok sayılmış ve kullanım dışı bırakılmış. Toroslar Belediyesi burayı kendisi işletecek. Halkımıza hem ucuz hem de kaliteli ikramlar da bulunacağız. Aynı zamanda gençlerimizin, kadınlarımızın, çocuklarımızın ve bir bütün olarak Toroslar halkının burada sosyalleşmesini sağlayacağımız alanlar yaratacağız. Çok kısa zaman içerisinde bu mekanı yeniden halkımızın kullanımına açacağız. İlçemize, mahallemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

“KONFERANS VE DÜĞÜN SALONUMUZU, HALKIMIZA KAZANDIRACAĞIMIZ BİR İŞLETME HALİNE GETİRECEĞİZ”

Başkan Yıldız, Yusuf Kılıç Mahallesi’ndeki Toroslar Belediyesi Konferans ve Düğün Salonu ile bu binanın alt kısmında bulunan Toroslar Ayışığı Aile Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret ederek, inceledi.

Toroslar Belediyesinin aerobik kursuna katılan kadın kursiyerlerle de sohbet eden Başkan Yıldız, “Bu tesisimizi de komple yenileyerek halkımızın kullanımına açacağız” dedi.

Hayatın her alanına dokunan sosyal projelere önem verdiklerini dile getiren Başkan Yıldız, “Ayışığı Düğün Salonu’nun kontratı bitmiş. Burası ile ilgili 10 yıldan fazla bir süredir herhangi bir sözleşme yapılmamış. Dolayısıyla burayı işleten arkadaşlar işgalci durumdalar. Kısa zaman içerisinde burayı boşaltacağız ve borçlarını tahsis edeceğiz. Ardından bu binanın tamamını halkımıza kazandıracağımız bir işletme haline getireceğiz. Artık halkımız, daha kaliteli, daha konforlu ortamlarda düğünlerini yapacaklar. Aynı zamanda yukarıda bulunan atıl haldeki nikah salonumuzu da yeniden temizleyip, düzenleyeceğiz ve halkımızın hizmetine sunacağız. Buradaki dükkanların da çoğu boş durumda. Bunlara ilişkin de çalışmalar yapacağız. Bu dükkanları, sağlık merkezinin belli bir alanına taşıyarak yeniden vatandaşlarımızın kullanabileceği bir alan haline getireceğiz. Bu binada çok güzel bir spor salonumuz da var. Yüzlerce kadınlarımız, mahalle sakinlerimiz burada spor yapıyor. Buradaki programı da yeniden düzenleyip daha verimli hale getireceğiz” diye konuştu.

 






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA