16:35   DURDURUN BU PROJEYI!   16:34   AKKUYU YÖNETIMINDE YOLSUZLUK BITMIYOR!   16:13   TATILCILERE AKDENIZ’DEKI TÜRK ADASıNA DAVET    16:13   ‘DOĞRUDAN YABANCı YATıRıMA DA ZARAR VEREBILIR’   16:12   “HER ZAMAN YENI OLANı YAPMAYA GAYRET EDIN”   16:12   MERSIN UNESCO YOLUNDA   16:11   ANTIK KENTE YAPıLAN BINANıN BIR BÖLÜMÜ KALDıRıLDı   16:11   MERSINLI YÜZÜCÜDEN AVRUPA DERECESI   15:56   “HERKESIN SOSYALLEŞTIĞI ALANLAR OLUŞTURACAĞıZ”   13:15   TOPLUMDA KADıNLARıN YAŞADıĞı SORUNLAR ELE ALıNDı   13:13   ÖNCEKI DÖNEM BAKANLıĞA YAPıLAN TAHSIS IŞLEMI MECLIS’IN OYBIRLIĞI KARARıYLA IPTAL EDILDI   12:11   İKLIM DEĞIŞIKLIĞINE UYUM, MERSIN TSO’NUN STRATEJIK ODAĞı   10:07   UYUŞTURUCU TICARETI YAPAN 2 ŞÜPHELI YAKALANDı   09:56   UYUŞTURUCU YETIŞTIREN ŞÜPHELI YAKALANDı   09:04   29 ILDE FETÖ’YE OPERASYON YAPıLDı    15:25   SINAN ATEŞ DAVASıNDA MERSIN DETAYı!   15:24   AKKUYU’NUN ÜST DÜZEY YÖNETICISI RÜŞVETTEN TUTUKLANDı   15:24   EMEKLIDEN TÜİK TEPKISI   15:23   EMEKÇILER TÜİK’E TEPKI IÇIN SOKAĞA INDI   15:23   SEDIR BALı ARıCıLARA UMUT OLDU  
 
   
 
‘İş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz’

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında yılda 4 kez düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu 2024 yılı III. dönem toplantısı gerçekleştirildi

 

Tarih : 3 Temmuz 2024 Çarşamba 15:29

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, Mersin genelinde devam eden ve planlanan kamu yatırımlarını değerlendirmek, projelerin etkin ve verimli bir şekilde hayata geçmesini sağlamak için kurumlar arası gerekli iş birliği ve koordinasyonu sağlamak maksadıyla yılda 4 kez düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu 2024 yılı III. dönem toplantısı gerçekleştirildi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, toplantıda yaptığı konuşmada; “İl Koordinasyon Kurulunun 2024 yılı III. dönem toplantısında, İlimizde yürütülmekte olan 537 projenin, toplam yatırım bedeli 175 milyar 51 milyon 156 bin TL, 2024 yılı harcaması 9 milyar 453 milyon 840 bin TL’dir. Projelerin 135’i tarım sektöründe, 102’si, eğitim sektöründe, 58’i ulaştırma-haberleşme sektöründe, 30’u turizm sektöründe, 24’ü enerji sektöründe, 16’sı sağlık sektöründe, 9’u imalat sektöründe, 1’i konut sektöründe ve 162’si diğer kamu hizmetleri sektöründedir. Gerçekleşme durumlarına bakıldığında ise programda yer alan toplam 537 işin 69’u bitirilmiş, 338’i devam etmekte, 70’i ihale aşamasında, 3’ü tasfiye edilmiş, 57’si ise hazırlık aşamasındadır.”dedi.

 

‘İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan,” Bu projelerin Mersin’de hayata geçirilmesi konusunda sağlamış oldukları desteklerden dolayı Cumhurbaşkanımıza başta olmak üzere Bakanlarımıza, devletimizin ilgili kurum ve kuruluşlarına Mersin İlimiz adına şükranlarımızı sunuyorum.

Tüm kamu hizmetlerinde olduğu gibi kamu yatırımlarının hayata geçirilmesi konusunda da etkin, verimli ve rasyonel bir anlayışla çalışmak, temel prensibimiz, temel yaklaşımımızdır.

Yatırımların uygulama safhalarını yakından takip ederek projelerin hızlı, etkin ve verimli bir şekilde hayata geçmesini sağlamak aracıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da iş birliği ve koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Katılımcılara iştiraklerinden dolayı teşekkür eden Vali Pehlivan, toplantının Mersin için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığındaki İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, yatırımcı kurum ve kuruluşların bölge ve il müdürleri tarafından devam eden projelerle ilgili sunum yapılması, koordinasyonu gerektiren hususların değerlendirilmesi ve soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

Toplantıya; Vali Yardımcıları Ahmet Çırakoğlu ve İbrahim Küçük, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Üniversitelerin temsilcileri, yatırımcı kurum ve kuruluşların bölge ve il müdürleri, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA