16:55   CHP’NIN DIYANET IPTALI MECLISI GERDI   16:54   ÇEVRE MÜHENDISLERI VALIYE GITTI   16:50   TUNCER HALKLA BIR ARAYA GELIYOR   16:50   SEKTÖR YOĞUN TALEP ALıYOR   16:49   ORTAOKUL ÖĞRENCILERI IÇIN ILK KEZ ‘ZANAAT OKULU’ AÇıLACAK   16:47   JANDARMADAN GÖÇMEN KAÇAKÇıLARıNA OPERASYON   16:47   MERSINLI RABIA BALKAN 2.’SI OLDU   16:46   EMNIYET MÜDÜRÜNDEN MILLI EĞITIME ZIYARET   15:18   BAŞKAN YıLDıZ SPOR VE MESIRE ALANLARıNı INCELEDI   13:11   YÜZLERCE POŞET ÇÖP VE ATıK TOPLANıP SAHILDEN UZAKLAŞTıRıLDı   13:09   ÇUKUROVA MERSIN EUROLEAGUE’DE   10:54   VALI PEHLIVAN’DAN KÖYLERE ÇıKARMA   10:44   TARSUS BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ YAZ KURSLARı BAŞLADı    09:08   13 ILDE DÜZENLENEN ‘SIBERGÖZ-50’ OPERASYONU YAPıLDı   16:58   KARACAILYAS’TAN SANAYIYE ‘ZEHIR’ TEPKISI!   16:57   MERSIN’DE DIYANET’E ORMANLıK ALANDA YER TAHSISI   16:56   MERSIN’E SÖZ VERILEN YATıRıMLAR NEDEN BITMIYOR?   16:56   TOKİ IŞÇILERI KAZANDı   16:55   MERSIN’DE 50 BIN IŞSIZE GEREKIRSE TEK TEK EĞITIM VERILECEK!   16:49   ‘HUZUR VE GÜVENI BOZMAYA MÜSAADE ETMEYECEĞIZ’  
 
   
 
Minikler mezuniyet heyecanı yaşadı

 

Tarih : 7 Haziran 2024 Cuma 11:08

Haber Merkezi

 

Mersin’in Yenişehir İlçesi Cumhuriyet Anaokulu’nda yıl sonu mezuniyet töreni düzenlendi. Törene Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda konuşma gerçekleştiren Vali Pehlivan; "Eğitim, öğretim uzun soluklu bir yolculuk tıpkı hayatın kendisi gibi. Doğduğumuz andan itibaren ömrümüzün sonuna kadar eğitim ve öğretimle haşır neşir oluyoruz. Bu bağlamda okullarımız fiilen çocuklarımızın öğretmenleri tarafından teslim alındığı bilgiyle donatılıp hayata hazırlandığı yerlerdir. Ana sınıflarımız, okul öncesi okullarımız ve eğitim kurumlarımız ayrı bir önem teşkil ediyor. Buradan mezun olacak çocuklarımız yarın ilkokula sonrasında ortaokula gidecekler. Liseye, üniversiteye gidecek, ailelerinin ve öğretmenlerinin rehberliği doğrultusunda inşallah hedeflerine doğru, emin adımlarla yol alacaklar."

Konuşmasında gösteri yapan çocukların söyledikleri şarkılarda yer alan sözlere yer veren Vali Pehlivan, “Herkesin yüzünde küçük bir tebessüm olmalı. Büyüdükçe büyükler gülmeyi unutmamalı” ifadelerine dikkat çekti.

Konuşmasının sonunda Vali Pehlivan, “Bizim dileğimiz, duamız ve temennimiz; hanelerimizi, toplumumuzu, ülkemizi, dünyamızı çiçek bahçesine çeviren bu güzel çocuklarımızın yüzünün hep gülmesidir. Bugün olduğu gibi hayata tebessümle başladıkları bu yolda ilerleyen safhalarda da hep iyiliklerle karşılaşmalarıdır. Yüzlerindeki o gülücüğün eksik olmamasıdır. Bugün mezun alacak minik evlatlarımızı tebrik ediyorum, eğitim süreçlerinin ilerleyen safhalarında başarılar diliyorum. Onları yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Programda, Okul Müdürü Nursel Ata da bir konuşma gerçekleştirdi.

Deniz Yıldızları Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Esin Dönmezler’in rehberliğinde gösterilerini sergiledi. ‘Babalar Günü’ne atfen ‘Seni Çok Seviyorum’ temalı slayt sunumu ve çocukların tiyatral gösteri gerçekleştirildi.

Vali Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte mezun olan öğrencilere diplomalarını takdim etti, öğrencileri tebrik etti.  






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA