16:55   CHP’NIN DIYANET IPTALI MECLISI GERDI   16:54   ÇEVRE MÜHENDISLERI VALIYE GITTI   16:50   TUNCER HALKLA BIR ARAYA GELIYOR   16:50   SEKTÖR YOĞUN TALEP ALıYOR   16:49   ORTAOKUL ÖĞRENCILERI IÇIN ILK KEZ ‘ZANAAT OKULU’ AÇıLACAK   16:47   JANDARMADAN GÖÇMEN KAÇAKÇıLARıNA OPERASYON   16:47   MERSINLI RABIA BALKAN 2.’SI OLDU   16:46   EMNIYET MÜDÜRÜNDEN MILLI EĞITIME ZIYARET   15:18   BAŞKAN YıLDıZ SPOR VE MESIRE ALANLARıNı INCELEDI   13:11   YÜZLERCE POŞET ÇÖP VE ATıK TOPLANıP SAHILDEN UZAKLAŞTıRıLDı   13:09   ÇUKUROVA MERSIN EUROLEAGUE’DE   10:54   VALI PEHLIVAN’DAN KÖYLERE ÇıKARMA   10:44   TARSUS BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ YAZ KURSLARı BAŞLADı    09:08   13 ILDE DÜZENLENEN ‘SIBERGÖZ-50’ OPERASYONU YAPıLDı   16:58   KARACAILYAS’TAN SANAYIYE ‘ZEHIR’ TEPKISI!   16:57   MERSIN’DE DIYANET’E ORMANLıK ALANDA YER TAHSISI   16:56   MERSIN’E SÖZ VERILEN YATıRıMLAR NEDEN BITMIYOR?   16:56   TOKİ IŞÇILERI KAZANDı   16:55   MERSIN’DE 50 BIN IŞSIZE GEREKIRSE TEK TEK EĞITIM VERILECEK!   16:49   ‘HUZUR VE GÜVENI BOZMAYA MÜSAADE ETMEYECEĞIZ’  
 
   
 
Teknofest’ten Mersin yarışı

Eylül ayında Adana merkezli düzenlenecek olan Teknofest organizasyonu kapsamında Drone Şampiyonası ve İnsansız Deniz Aracı Yarışmaları Mersin’de yapılacak.

 

Tarih : 5 Haziran 2024 Çarşamba 17:28

Haber Merkezi 

 

Teknofest Drone Şampiyonası ve İnsansız Deniz Aracı Yarışmaları Mersin’de yapılacak. Mersin Vali Ali Hamza Pehlivan, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Genel Sekreteri Muhammet Saymaz, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Operasyon Koordinatörü Ceyhun Kılıç, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mersin İl Sorumlusu Ahmet Bozdoğan ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Adana İl Sorumlusu Kübra İlknur Çetinur’dan oluşan heyeti kabul etti.

Valilik makamında gerçekleştirilen görüşmede; Eylül ayında Adana merkezli düzenlenecek olan Teknofest organizasyonu kapsamında Mersin’de gerçekleştirilecek olan etkinlikler değerlendirildi. Vali Pehlivan, Eylül ayında yapılacak Teknofest yarışmalarının bir kısmı İlimizde gerçekleştirilecek. Son iki yıl Teknofest’e en çok proje gönderen Mersin’imizde “Teknofest Drone Şampiyonası” ve “Teknofest İnsansız Deniz Aracı” yarışmaları yapılacak. Bunların dışında da farklı etkinliklere ev sahipliği yapacağız. Özellikle teknoloji meraklısı gençlerimizin ve çocuklarımızın merakla ve heyecanla beklediği, artık uluslararası bir marka olan Teknofestin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum.”






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA