16:55   CHP’NIN DIYANET IPTALI MECLISI GERDI   16:54   ÇEVRE MÜHENDISLERI VALIYE GITTI   16:50   TUNCER HALKLA BIR ARAYA GELIYOR   16:50   SEKTÖR YOĞUN TALEP ALıYOR   16:49   ORTAOKUL ÖĞRENCILERI IÇIN ILK KEZ ‘ZANAAT OKULU’ AÇıLACAK   16:47   JANDARMADAN GÖÇMEN KAÇAKÇıLARıNA OPERASYON   16:47   MERSINLI RABIA BALKAN 2.’SI OLDU   16:46   EMNIYET MÜDÜRÜNDEN MILLI EĞITIME ZIYARET   15:18   BAŞKAN YıLDıZ SPOR VE MESIRE ALANLARıNı INCELEDI   13:11   YÜZLERCE POŞET ÇÖP VE ATıK TOPLANıP SAHILDEN UZAKLAŞTıRıLDı   13:09   ÇUKUROVA MERSIN EUROLEAGUE’DE   10:54   VALI PEHLIVAN’DAN KÖYLERE ÇıKARMA   10:44   TARSUS BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ YAZ KURSLARı BAŞLADı    09:08   13 ILDE DÜZENLENEN ‘SIBERGÖZ-50’ OPERASYONU YAPıLDı   16:58   KARACAILYAS’TAN SANAYIYE ‘ZEHIR’ TEPKISI!   16:57   MERSIN’DE DIYANET’E ORMANLıK ALANDA YER TAHSISI   16:56   MERSIN’E SÖZ VERILEN YATıRıMLAR NEDEN BITMIYOR?   16:56   TOKİ IŞÇILERI KAZANDı   16:55   MERSIN’DE 50 BIN IŞSIZE GEREKIRSE TEK TEK EĞITIM VERILECEK!   16:49   ‘HUZUR VE GÜVENI BOZMAYA MÜSAADE ETMEYECEĞIZ’  
 
   
 
Mersin SMMMO Meclisinden plaket töreni

Mersin Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (Mersin SMMMO), yerel seçimlerde belediye başkanı, başkan yardımcısı ve meclis üyesi seçilen üyelerine plaket verdi.

 

Tarih : 30 Mayıs 2024 Perşembe 16:46

BURCU KAYA

 

Mersin Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (Mersin SMMMO) Danışma Meclisi Toplantısı, 100. Yıl Cumhuriyet Salonu'nda gerçekleşti. Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ve meclis üyelerinin de katıldığı program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

“BİR ARAYA GELMEK BAŞLANGIÇ, BİR ARADA DURABİLMEK İLERLEME, BİRLİKTE ÇALIŞMAK BAŞARIDIR”

Açılışta bur konuşma yapan Oda Başkanı Emin Levent Türkili, “Bir araya gelmek başlangıçtır. Bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak başarıdır.

Odamız Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Disiplin Kurulu, TESMER Kurulu, Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu, Ruhsatsızlarla Mücadele Komisyonu, Etik Komisyonu üyelerinin tamamı diğer, komisyon, komite başkanlarımız, ilçeler temsilcilik kurulu yönetim kurulu atanmış üyelerimiz, TÜRMOB birlik temsilcilerimizden oluşan toplam 149 kişilik bir meclise sahibiz. Meclisimiz 2 ayda bir toplanıyor ve yönetim kurulumuzun getirdiği mesleki konuları görüşerek, kararlar alıyor. Yani anlayacağınız tüm kararların tartışıldığı çözüm üretildiği bir meclis. Bu yüzden özellikle belediye başkanlığına ve meclis üyeliğine seçilen siz değerli meslektaşlarımın öncelikle birbirlerini, sonra sizleri, sizlerin de onları tanıması mesleki birlik ve beraberliğimizin mesleki aidiyet duygumuzun artarak devamı ve görev bağının yanında gönül bağıyla da meslektaşlarımızı bir araya getirebilmek için bu töreni düzenledik.

 

“SEÇİMLERDE ÜYE YOKSA OYDA YOK DEDİK”

Yerel seçimler öncesi odamızı ziyaret eden tüm adaylara meclis üyeliği listelerinde meslek mensuplarımıza yer verilip verilmediğini sorduk, şeffaflık ve hesap verilebilirlik, stratejik planlama, bütçe disiplini, vergi bilgisi, yasal uyumluluk, kamu kaynaklarının verimli kullanılması, uygulamalarda karar verme hızının meslektaşlarımızdan geçtiğini anlattık. Talep edenleri adaylarla görüştürdük, üye yoksa oyda yok dedik. Bugün burada Abdurrahman başkanım bu söylemimi ve üyelerimizin listelerde yer almasındaki talep konudaki mücadelemizi doğrulayacak bir başkanımızdır.

Ve sonrası meyvelerini de gördük ve 1 belediye başkanı 7 büyükşehir il meclis üyesi ve 6 belediye meclis üyesi olmak üzere toplam 14 meclis üyemiz bizleri yerel yönetimlerde temsil ediyor. Aynı zamanda seçilmiş meclis üyeleri arasından 2 meslek mensubumuz da başkan yardımcısı olarak görevlendirildi. Meslek mensuplarımızdan yeni başkan yardımcılarımızı da bekliyoruz. İnşallah Türkiye Büyük Millet Meclisimize de fazlaca meslektaş göndeririz. Mesleki kazanımların sağlanması mücadelelerin başarıya ulaşması buradan geçiyor. Meslektaş aidiyeti bilinciyle bizlerde her zaman üyelerimizin ve seçilmiş meslektaşlarımızın yanında olacağız. Onlarında bizlerin yanında olacağına inanıyorum belediye başkanımı meclis üyelerimi Tebrik ediyor katılan tüm konuklara saygılarımı sunuyorum” dedi.

Toplantıda daha sonra plaket takdimi gerçekleştirildi. Törende Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ile meclis üyeleri; Durmuş Aslan, Gülbahar Kuş, Hülya Ayhan, Muharrem Şimşek, Mustafa Turan, Ali Şanlı, Ahmet Bozgaç, Mehmet Özel, Süleyman Erdoğan, Hasan Kerem Aksoy, Ömer Gönül, Murat Sakuçoğlu ve Orhan Dal’a plaket verildi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA