16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI   14:16   HALK BANKASı’NDAN MESİAD’A ZIYARET   14:10   MERSIN ESOB DISIPLIN KURULU TOPLANDı   12:03   KAMU SPOR OYUNLARıNA MERSIN DAMGA VURDU   09:35   19 ILDE BILIŞIM SUÇLARıNA OPERASYON YAPıLDı   09:31   KITAP FUARı BU YıL BU FESTIVAL GIBI OLACAK   09:29   SILIFKE KAZANMAYı SEVDI   16:38   CHP’LI BOLTAÇ’A TARSUS’A HIZMET ÇAĞRıSı   16:35   İŞÇI, EMEKLIDEN TÜİK PROTESTOSU    16:35   MERSIN ALTYAPıSıNA DıŞ DESTEK    16:35   MERSIN ESOB YÖNETIM KURULU TOPLANDı  
 
   
 
MERSİN DELİK DEŞİK!

Gayri resmi nüfusu aldığı göçlerle 1,5 milyona dayanan Mersin’de Büyükşehir başta olmak üzere belediyeler altyapı yatırımları ile övünse de kentin delik deşik görüntüleri pes dedirtiyor!

 

Tarih : 16 Mayıs 2021 Pazar 15:38

Haber Merkezi

 

Türkiye pandemi ile mücadele kapsamında 17 günlük kapanma ile koronavirüs ile mücadelesini sürdürürken belediye ekipleri yol bakım, onarım çalışmaları için sahaya indi. Ancak gayri resmi nüfusu aldığı göçlerle 1,5 milyona dayana Mersin’de Büyükşehir başta olmak üzere belediyeler altyapı yatırımları ile övünse de kentin delik deşik görüntüleri pes dedirtiyor!

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde pek çok cadde ve sokakta ki çökme, bozulma, yer yer çukura dönüşen yol ve kaldırımlara vatandaşlar isyan ederken, belediyelerin çalışmaları da eleştiri konusu oldu.

 

BU ÖRNEKLERİ ÇOĞALTMAK MÜMKÜN

Örneğin Mersin’in merkez Akdeniz İlçesinde Çilek Mahallesi’ndeki 138 Cadde’de birçok defa belediyelere bildirilmesine rağmen bozulmanın giderilmediği yoldaki çukurlar tehlike yaratmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin hizmet alanında yer alan cadde ile ilgili vatandaşlar çözüm bekliyor.

Yine bir başka örnekte merkez Toroslar İlçesi Çağdaşkent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde su borusunun patlamasından dolayı yol boyu oluşan çamurun günlerdir temizlenememesi hem ulaşımı hem trafiği olumsuz etkiliyor.

Büyükşehir Belediyesi yol, bakım onarım ekiplerinin Toroslar’da Akbellen Mahallesinde Tedaş civarındaki kaldırımlar için başlattığı yenileme işlemini yarım bırakmasına da tepkiler sürüyor.

Öte yandan bakımsızlık yaylalarda da kendini gösteriyor. Toroslar ilçesi Ayvagedigi Mahallesi’nde Aktaş Caddesi mevkiinde mezarlık yolunda ki logar kapakları büyük tehlike arz ediyor. Yöre halkı kendi imkanları ile zaman zaman iyileştirme yapsa da belediyelerin el atması bekleniyor. 

 






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA