16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI   14:16   HALK BANKASı’NDAN MESİAD’A ZIYARET   14:10   MERSIN ESOB DISIPLIN KURULU TOPLANDı   12:03   KAMU SPOR OYUNLARıNA MERSIN DAMGA VURDU   09:35   19 ILDE BILIŞIM SUÇLARıNA OPERASYON YAPıLDı   09:31   KITAP FUARı BU YıL BU FESTIVAL GIBI OLACAK   09:29   SILIFKE KAZANMAYı SEVDI   16:38   CHP’LI BOLTAÇ’A TARSUS’A HIZMET ÇAĞRıSı   16:35   İŞÇI, EMEKLIDEN TÜİK PROTESTOSU    16:35   MERSIN ALTYAPıSıNA DıŞ DESTEK    16:35   MERSIN ESOB YÖNETIM KURULU TOPLANDı  
 
   
 
Taksiye yüzde 40 zam!

Mersin’de taksi ücretlerine yüzde 40 zam yapıldı. Bu zamla birlikte kısa mesafe indi-bindinin ücreti önceki dönemde 80 TL iken, şu an itibariyle 120 TL olarak belirlendi.

 

Tarih : 9 Mayıs 2024 Perşembe 16:52

Haber Merkezi

 

Mersin’de taksi ücretlerine yeni fiyat ayarlaması getirildi. Bugünden geçerli olan yeni tarifeyle daha önce 18 lira olan km açılış ücreti 25 lira, 20 lira olan kilometre ücreti ise 28 lira olarak belirlendi.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, bugünden itibaren geçerli olacak yeni fiyat tarifesinin taksimetrelere ayarlanması için muayene istasyonunda toplanan taksici esnafı ile bir araya geldi.

 

“HER ZAM KAZANCIMIZ AZALMASINA NEDEN OLUYOR”

Başkan Veysel Sarı, burada yaptığı konuşmada, dizginlenemeyen akaryakıt zamları, lastik ve yedek parçalardaki fiyat tırmanışlarının, araç bakım ücretlerindeki artışların yeni fiyat tarifesini kaçınılmaz kıldığını ifade etti. Başkan Sarı, fiyatlarda yapılan her artışın kendi kazançlarının azalması olduğunu belirterek, “Bizler fiyat artışından yana değiliz. Akaryakıta, yedek parçalara, lastiğe gelen fiyat artışları yeni tarifeyi kaçınılmaz kıldırdı. Araçların bakımının yapılması müşterinin can güvenliği ve memnuniyeti açısından çok önemli. Biz bugün lastiğimizi yenileyemezsek, aracımızın bakımını yapmazsak, müşterimizin can güvenliğini tehlikeye atarız” dedi.

Veysel Sarı, konuşmasının devamında her esnafın müşterinin veli nimet olduğu bilinciyle hareket etmesi gerektiğinin altını çizerek, “Müşteri bizim kazanç kapımız, veli nimetimiz. Onlara en iyi hizmeti vermek, güler yüz göstermek, hepimizin görevi. Müşterimizle aramızdaki sevgi saygı duygusunu güçlendirmeliyiz” diye konuştu.

Başkan Sarı, bugünden itibaren geçerli olacak yeni tarifeyle birlikte taksimetre açılış ücreti 25 lira, kilometre ücreti 28 lira, in bin ücreti ise 120 lira olarak uygulanacağını sözlerine ekledi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA