21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
Gizemli başvuru!

Mersin’in merkez Toroslar ilçesinde 2019 yerel seçimlerinde oyların yüzde 70’ine yakınını alarak belediye başkanlığına seçilen MHP’li Atsız Afşın Yılmaz’ın, 2024 seçimleri öncesi gizemli başvurusu kentte heyecan yarattı!

 

Tarih : 10 Aralık 2023 Pazar 15:53

Mersin merkezdeki en büyük ilçe olan Toroslar’da, yaklaşan yerel seçimler ile siyasi hareketlilik artıyor.

Son olarak 2019 yılı 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan adayı olan ve seçimi oyların yaklaşık yüzde 70’ini alarak kazanan Başkan Atsız Afşın Yılmaz’ın, yeni dönemde nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenirken kent gündeminde merak uyandıran ilginç bir hamle geldi.

 

ATSIZ AFŞIN YILMAZ NEREYE ADAY?

Cumhur İttifakı’nda MHP’nin Mersin başta olmak üzere Adana ve Manisa’yı ısrarla istediği bilinirken Başkan Yılmaz. Sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile adaylık başvurusunu yaptığını açıkladı.

Ancak MHP Mersin’i isterken henüz adayını belirlememiş olması, Yılmaz’ın Toroslar Belediyesi için mi yoksa Büyükşehir Belediyesi için mi adaylık başvurusu yapıp yapmadığı yönünde soruların gündeme gelmesine neden oldu.

 

“EMRİ ALDIK”

Başkan Yılmaz özellikle gizemli bir şekilde yaptığı paylaşımda, “Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek, emir ve talimatlarını aldık. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için adaylık başvurumuzu yaptık. Rabbim ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Çevik Belediyecilik” ifadelerini kullardı.

 

GENEL BAŞKAN İLE PROGRAMA KATILDI

Ayrıca Ankara’ya kadar gitmişken Başkan Atsız Afşın Yılmaz, genel merkezde bir dizi etkinliğe katılarak, temaslarda da bulunmayı ihmal etmedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte Ziya Gökalp Kültür ve Sanat Sergi Salonu'nda gerçekleşen Yeni Yüzyılın Kara Kalem Sergisi'nin açılışına katılan Yılmaz, Kül Tigin büstünü Ziya Gökalp Kültür ve Sanat Sergi Salonu'nda görmekten onur duyduğunu belirtti.

 

YILMAZ’DAN GENEL MERKEZDE YOĞUN TEMASLAR

Atsız Afşın Yılmaz temasları kapsamında ayrıca, MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'i Genel Merkezde ziyaret etti.

Yılmaz yine Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Kültür&Sanat İşlerinden Sorumlu Başdanışmanı Merve Menekşe, Antalya MYK Üyesi İlknur Fidan, geçmiş dönem Kocaeli MYK Üyesi Hilal Elmas, 27. ve 28. Dönem Adana Milletvekili adayı ve iş İnsanı Firdevs Cingözler ile de bir araya geldi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA