21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
Kızkalesi’nde tatilci yoğunluğu yaşanıyor

Okulların açılmasına bir hafta kala gözde tatil merkezlerinden Mersin’de Akdeniz’in incisi Kızkalesi’ne gelen aileler, çocuklarıyla vakit geçirerek denizin keyfini çıkardı.

 

Tarih : 3 Eylül 2023 Pazar 17:52

Hüseyin Yıldız

 

Türkiye'nin önemli turizmi merkezleri arasında yer alan Mersin sahillerinde yeni eğitim öğretim yılı öncesinde de yoğunluk yaşanıyor. Özellikle Erdemli sınırlarında yer alan Kızkalesi sahili son günlerde çocuklu ailelerin tercihi oldu. Çocuklarıyla Kızkalesi'ne gelen aileler, yaz tatilinin bitmesine günler kala denizin, kumun ve güneşin keyfini yaşadı. Sahilde çocuklar oynayıp denize girerken bazı yetişkinler de çeşitli spor aktivitelerine katılarak günlerini geçirmeye başladı.

Okullarına açılmasına günler kala ailesiyle Ankara'dan gelen lise öğrencisi Alper Erdoğan, Mersin'in çok güzel olduğunu belirterek keyifli bir tatil geçirdiklerini söyledi.

Deprem bölgesi Adıyaman'dan geldiklerini belirten Murat Çürük , 6 yaşındaki kızının tatil dönüşü birinci sınıfa başlayacağını ifade etti.

 

“ŞUANDA KONAKLAYAN MİSAFİRLERİN GENELİ AİLE”

Kızkalesi Kültür ve Turizm Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Şirin Öztop ise "2023 yaz sezonunu dolu dolu geçirdik. İşletmeler son derece memnun. Özellikle yurt dışından gelen misafirlerimiz de oldu. Okullarına açılmasına da az bir süre oldu. Bu dönemde de Eylül başı olmasına rağmen otellerimiz son derece dolu. Okul öncesinde aileler çocuklarıyla zaman geçirmek için rezervasyon yaptılar. Okul başlamadan önce çocuklara moral tatili oluyor. Şuanda otellerde konaklayan misafirlerin geneli aileler" dedi.

Kızkalesi sahilinin tamamen kumsal olduğuna dikkat çeken Öztop," 20 metreden sonra derinleşen bir denizimiz var. Çocuklar başta olmak üzere herkesin yüzebileceği bir denizimiz mevcut. Deniz sıcaklığı da ideal 27 derece. Geç ısınıyor, geç soğuyor. Ekim'in sonuna kadar denizin sıcaklığı devam ediyor" ifadelerini kullandı.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA