21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
Eksik MİY 1 puanla döndü

Bursa deplasmanına sorun yumağıyla giden Yeni İdman Yurdu kötü futbola rağmen bir puanla döndü.

 

Tarih : 27 Ağustos 2023 Pazar 19:45

ALİ ŞANLI

 

TFF 2’inci ligde mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu perdeyi Bursa’da açtı. 2’inci lig Beyaz grupta lige sorunlu başlayan 2 ekip Bursaspor ve Mersin İdman Yurdu Timsah Arenanın zemininin bozuk olması nedeni ile Minareli Çavuş Tesislerinde oynandı. Geçen sezondan alınan seyircisiz oynama yasağı ile ligin ilk maçına ev sahibi Bursaspor seyircisinden yoksun sahaya çıktı.

Bursaspor alt yapı oyuncularından oluşan ekiple sahaya çıkarken Mersin İdman Yurdu ise başkanın istifa etmesi ile beklenen transferi yapamayarak genç bir ekiple ilk maçına çıktı. Maça kötü başlayan, organize atak yapmakta zorlanan, özellikle 3’üncü bölgede vasat bir oyun sergileyen Kırmızı Lacivertli ekip oyunun üstünlüğünü de ev sahibine verdi.

Pozisyon üretmekte zorlanan Mersin İdman Yurdu 38’inci dakikada ev sahibi Bursaspor’un golüne engel olamayınca  maçta 1-0 geride düştü. Yediği golden sonra cılız atak gerçekleştiren Mersin İdman Yurdu aradığı golü bulamayınca ilk yarıyı 1-0 geride kapattı.

 

İKİNCİ YARIDA NELER OLDU?

2’inci yarıya ilk yarıya oranla daha istekli başlayan Mersin İdman Yurdu Bursaspor kalesi önünde daha çok zaman geçirmeye başladı. Oyuna denge getiren Mersin temsilcisi 57’inci dakikada istediği gole ulaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Baran Mersin İdman Yurdu’nun ligde ki ilk golünü atarak maça eşitlik getirdi 1-1. Golden sonra tekrar tutuk bir oyun sergileyen Kırmızı Lacivertli ekip özellikle son 20 dakika rakip kaleye gitmekte zorlandı. Karşılaşmada başka gol olmayınca puanlar paylaşıldı 1-1. Lige sorunlu başlayan iki ekibin karşılaşmasında futbol tat vermezken her iki takımında transfer ihtiyacı görüldü.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA