21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
Tarsus’ta 40 yıllık sorun çözüme kavuştu

Tarsus Belediyesi, Topaklı Mahallesi’nde 40 yıldır kapalı olan yolu açarak vatandaşların büyük beğenisini kazanıyor. Topaklı Mahallesi’nin köy mezarlığına erişimini zorlaştıran ve bölgede tarım faaliyeti yürüten vatandaşların ulaşımını engelleyen yol sorununun çözümü için Tarsus Belediyesi, 450 metre uzunluğunda yol açma çalışmalarını başlattı.

 

Tarih : 18 Ağustos 2023 Cuma 10:40

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi, Topaklı Mahallesi'nde 40 yıl boyunca ulaşıma kapalı kalan yoluaçmak üzere çalışmaları başlattı. Mahalle sakinlerinin köy mezarlığına erişimini kolaylaştırmak ve bölgede tarım yapan vatandaşların ulaşımını sağlamak amacıyla 450 metrelik yol açma çalışmaları devam ediyor. Yıllar önce kullanılan ancak zamanla kapanan patika yol, Tarsus Belediyesi'nin öncülüğünde tekrar hayata geçiriliyor. Bu girişim sayesinde çiftçiler artık araçlarıyla bölgeye ulaşabilecek, vatandaşlar ise güvenli ve rahat bir şekilde tarım yapmanın yanı sıra mezarlığa da ulaşabilecekler.

 

MEZARLIĞA ULAŞIM KOLAYLAŞTI, ÇİFTÇİLERE DE RAHATLIK SAĞLANDI

Mahalle sakinleri ve çiftçiler, uzun yıllar sonra tekrar araçlarıyla bu yolu kullanmanın mutluluğunu yaşıyor. Mezarlık ziyaretleri daha düzenli bir şekilde gerçekleştirilebilecek, tarım ürünlerinin taşınması sırasında yaşanan zorluklar azalacak. Topaklı Mahallesi Muhtarı Cumali Kılınç, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'a teşekkür ederek, mahalle sakinlerinin ve çiftçilerin adına duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

“KÖYÜMÜZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Topaklı Mahalle Muhtarı, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'a duyduğu memnuniyeti dile getirerek uzun süredir beklenen hizmetin mahalle sakinleri için büyük önem taşıdığını vurguladı. Muhtar Kılınç, “Tarsus Belediye Başkanı Doktor Haluk Bozdoğan’ın yaptığı hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Köyümüzün 40 yıldır açılmayan mezarlık yoluydu. Burada çiftçilik yapanlar, tarlaları sürenlere kolaylık oldu. Ne zaman talep etsek hemen koştular. Çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA