17:11   TOROSLAR’DA 41 KÖYÜN KADERI YINE DEĞIŞIYOR!   17:10   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   17:10   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   17:09   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   17:09   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   17:08   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   17:06   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı  
 
   
 
İYİ Parti Başkanı Dutar başarısızlığı sahiplenmedi!

İYİ Parti’de seçim başarısızlığa ilişkin öz eleştiriler arka arkaya gelirken Mersin’de büyük kayıp yaşanmasına rağmen yeniden il başkanı seçilerek görevine devam eden İl Başkanı Mehmet Dutar, başarısızlığı sahiplenmeyerek, faturayı dedikodulara kesti!

 

Tarih : 4 Ağustos 2023 Cuma 17:14

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de 2018 seçimlerinde büyük başarı yakalayan İYİ Parti, 2023 seçimlerinde ise büyük hezimet yaşadı. Önceki seçimde 2 vekil çıkaran İYİ Parti, 2023’te ancak bir vekil çıkarabildi.

Faturanın kime kesileceği merak konusu olurken İl Başkanı Mehmet Dutar, yeniden bu göreve seçilerek, koltuğunda kalmaya devam etti.

Gündemi değerlendirmek üzere düzenlediği basın toplantısında başarısızlığın nedeninin sorulması ile ilgili Dutar, hezimeti sahiplenmeyerek, topu dedikodulara attı.

 

DUTAR’DAN “TERÖRİST İFTİRALARI” SAVUNMASI

“Türkiye’de seçim mecrasında gerçekleşmedi, Türkiye’de seçim gerçek gündeminde gitmedi” diyen Dutar, hakkında çıkarılan ‘terörist’ iftiraları ile yıpratıldığını anımsatarak, “Ben başta genel başkanımız Meral Akşener olmak zere bu kentte çocuk yaşlarımdan beri o zamanın şartlarında imkansızlıktan sokak aralarında terörist ile suçlandım. Mersin’de ben Mehmet Dutar Türk milliyetçiliği davasına hizmet ederken, terörist yaftası yapıştırılarak Kocamaz’a dahi, bu ifadelerde bulunularak siyaset mecrası dışında döndürüldü.

 

“HAKKIMDAKİ KARARI GENEL MERKEZİ VERECEK”

Dutar’ın başarısızlığı veya başarısı buna önce teşkilatlarımız sonra genel merkezimiz karar verecektir. İYİ Parti’nin aslında gerçekten önemli bir kadrosu vardı seçimde yarışan, hem tecrübeli insanlar hem devlet yapısını bilen hem genç arkadaşlarımız ile iç içe doğru bir liste ile gittiğimize inanıyorum. Biz kendimizi ifade ederken, terörist ile suçlanırken Gonca Küriş’in katilleri aradan sıyrılarak bu kentet milletvekili oldu

Bu seçimde içimi en çok yaralayan siyasi kimliğim dışında hakkımdaki iftiralar oldu. Mersin halkının bize verdiği mesajı almış durumdayız. Her gün olduğu gibi yarın da milletimiz ile bir olarak partimiz ile ilgili vatandaşın eksik gördüğü yanları tamamlayarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA