17:11   TOROSLAR’DA 41 KÖYÜN KADERI YINE DEĞIŞIYOR!   17:10   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   17:10   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   17:09   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   17:09   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   17:08   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   17:06   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı  
 
   
 
İlk sorun çözüldü

TFF 2’inci lige çıktığına bin pişman olan Yeni Mersin İdman Yurdu uzun süren sessizliğini Özcan Kızıltan ile bozdu.

 

Tarih : 12 Temmuz 2023 Çarşamba 17:57

Yönetim bilinmezliğinin sürdüğü Yeni Mersin İdman Yurdu'nda teknik direktörlük koltuğuna Özcan Kızıltan getirildi. Bu

sezon 2'inci lige yükselen Kırmızı Lacivertlilerde şampiyonluk sevinci yaşayamadan sorunlarla uğraşmaya başladı. Şampiyonluk maçının ardından gelen istifalar, futbolculara yapılmayan ödemeler, transfer yasağı ile karşı karşıya kalan Mersin ekibi sorunlardan birini çözerek uzun zamandır süren sessizliği de bozmuş oldu.

Kulübeye Özcan Kızıltan'ı getiren Mersin İdman Yurdu yönetimi tecrübeli hocayla 2 yıllık anlaşma yapıldığı öğrenildi. Geçmişte Mersin İdman Yurdu forması giyen ve çalıştıran, bir dönem Tarsus İdman Yurdu'nda görev yapan Kızıltan yeni sezonda Mersin İdman Yurdu'nun başarısı için mücadele edecek.

 

TARNSFER YASAĞI NE OLACAK?

Teknik direktörlük sorununu Özcan Kızıltan ile aşan Mersin İdman Yurdu yönetiminin şimdi önünde ki en büyük engel olan transfer yasağını nasıl kaldıracağı merak konusu oldu. Kulüpten alınan bilgiye göre Spor Tahkim Mahkemesi (CAS)'a itiraz edildiği sonuç beklendiği öğrenildi. Yaşanan şampiyonluğun ardından birçok oyuncu Mersin'i terk etmiş şuan yaklaşık 13 futbolcunun kaldığı biliniyor. Transfer yasağının kalmaması halinde bazı oyuncuların da takımdan ayrılması hatta yeni imza atan Kızıltan'ın da ayrılması gündeme gelebilir.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA